— Sănătate-Frumusețe  -

Prețuiește calitatea Naturii

,,Natura te susține prin ,,vigoarea ”ei . Ai grijă și tu de ea și îți vei primi recompensa!

Produse 100% naturale, fără conservanți și nici modificate genetic.


— Haide în Clubul nostru DuoLife —


Club Member
Club Member

Înregistrându-vă în Clubul DuoLife, deveniți parte integrantă a unei comunități excepționale, care în viața sa se ghidează după valorile cele mai importatnte, cum ar fi: ONESTITATE, ETICA MUNCII, FIABILITATE, PARTENERIAT, RELAȚII ȘI INTEGRARE.
Clubul DuoLife facilitează tuturor membrilor săi dezvoltarea personală și afacerilor proprii și mai ales vă permite să aveți grijă de lucrul cel mai de preț - SĂNĂTATEA Dvs. și a celor apropiați Dvs.

Pentru informații cum să devii Club Member sau cum poți să-ți creezi propria echipă, nu ezita să apelezi la numerele:

Contact: 

Daniel : 0751379874 ; Gyorgy: 0748630874. 

Email: duolifesibiu@gmail.com
Mai jos găsești Catalogul de prezentare DuoLife 2021 :  

                

Suplimente alimentare DuoLife:

DuoLife My Blood Moja Krew

My Blood
My Blood

DuoLife Sângele Meu este un supliment alimentar în formă lichidă, un complex de vitamine, minerale și extracte de fructe și legume, 100% naturale. Este o morfologie fluidă, care ajută la menținerea nivelului corespunzător al globulelor roșii și al producției de sânge. Totodată este o formulă care garantează energie și o condiție fizică bună a organismului.

DuoLife Keratin Hair Complex

Keratin Hair Complex
Keratin Hair Complex

Duolife Keratin Hair Complex este un produs unic pe piața globală a suplimentelor alimentare. Are o acțiune complexă în 3 pași:
1. Produsul ajută părul să crească
2. Stopează căderea părului
3. Oferă părului densitate și volum. 


DuoLife Day and Night Set

Day and Night Set
Day and Night Set

DuoLife Day este soluția pentru persoanele care doresc să activeze calitățile psihomotorii ale organismului și să ofere corpului lor substanțe esentiale pentru o funcționare perfectă în fiecare zi.

DuoLife Night reprezintă soluția pentru persoanele care doresc să se bucure de viața după un somn odihnitor si o regenerare completă a forțelor vitale, oferind în același timp corpului lor substanțele necesare.

DuoLife Aloes

Aloes
Aloes

DuoLife Aloes este o sursă naturală de sănătate și frumusețe. Este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să își păstreze cât mai mult tinerețea și vitalitatea. Datorită proprietăților sale depurative, DuoLife Aloes asigură regenerarea completă a organismului.


DuoLife Chlorofil

Chlorofil
Chlorofil

Chlorofil DuoLife este răspunsul așteptat de cei care doresc să aibă un organism în formă optimă de sănătate cât mai mult timp. Datorită performanțelor sale de excepție este denumită "energie lichidă".

DuoLife Collagen

Collagen
Collagen

Colagenul lichid îmbogățit cu antioxidanți menține pielea fermă și elastică și o protejează împotriva îmbătrânirii, îmbunătățește aspectul părului și al unghiilor. Colagenul natural asigură funcționarea normală a cartilajului articular și a oaselor.

DuoLife VitaC

VitaC
VitaC

DuoLife Vita C este soluția pentru persoanele care caută o modalitate de suplimentare a cantității de energie și a aportului de vitamine și minerale, pe scurt pentru cei care doresc să se bucure de viață cu energie maximă!

DuoLife RegenOil Liquid Gold™

RegenOil Liquid
RegenOil Liquid

DuoLife RegenOil Liquid Gold® este un adevărat "aur lichid" printre uleiurile presate la rece de cea mai înaltă calitate. DuoLife RegenOil Liquid Gold® se remarcă prin acțiunea sa pe baza a 13 uleiuri vegetale compuse, selectate prin prisma acțiunii acestora antioxidante, care sprijină durabilitatea acizilor Omega din produs.

SunVital® Natural KIDS Formula

SunVital® Natural KIDS Formula
SunVital® Natural KIDS Formula

SunVital® Natural KIDS Formula reprezintă începutul liniei de produse DuoLife Kids Formulă dedicată pentru cei mai tineri. Siropul conține ingrediente vegetale naturale și zinc organic.


Seturi de suplimente alimentare:

Pachetul DuoLife ENERGIE

Pachetul DuoLife ENERGIE
Pachetul DuoLife ENERGIE

Pachetul DuoLife ENERGIE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile

Pachetul DuoLife METABOLISM - COLESTEROL

Pachetul DuoLife METABOLISM - COLESTEROL
Pachetul DuoLife METABOLISM - COLESTEROL

Pachetul METABOLISM - COLESTEROL reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile

Pachetul DuoLife METABOLISM - SCĂDEREA ÎN GREUTATE

Pachetul DuoLife METABOLISM
Pachetul DuoLife METABOLISM

Pachetul DuoLife METABOLISM - SCĂDEREA ÎN GREUTATE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile

Pachetul DuoLife METABOLISM - GLUCIDE

Pachetul METABOLISM - GLUCIDE
Pachetul METABOLISM - GLUCIDE

Pachetul METABOLISM - GLUCIDE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile

Pachetul DuoLife PURIFICARE

Pachetul DuoLife PURIFICARE
Pachetul DuoLife PURIFICARE

Pachetul DuoLife PURIFICARE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile


Pachetul Duolife IMUNITATE

Pachetul Duolife IMUNITATE
Pachetul Duolife IMUNITATE

Pachetul DuoLife IMUNITATE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile


Pachetul DuoLife REGENERARE

Pachetul DuoLife REGENERARE
Pachetul DuoLife REGENERARE

 Pachetul DuoLife REGENERARE reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile


Pachetul DuoLife INIMA

Pachetul DuoLife INIMA
Pachetul DuoLife INIMA

Pachetul INIMA reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile


Pachetul DuoLife SPORT

Pachetul DuoLife SPORT
Pachetul DuoLife SPORT

Pachetul DuoLife SPORT reprezintă o compoziție perfect aleasă a produselor care ajută funcționarea organismului și care este adaptată la ritmul zilnic. • cu informații privind indicațiile generale • cu recomandări privind modul de administrare • cu ora recomandată a suplementării • cu recomandări dietetice și cu o dietă planificată pentru 7 zile

Cosmetice DuoLife

DuoLife Beauty Care Aloes Day Cream 50 ml

 Beauty Care Aloes Day Cream 50 ml
Beauty Care Aloes Day Cream 50 ml

DuoLife Beauty Care Aloes Day Cream este o formulă pentru îngrijirea de zi extrem de eficientă ce aparține brandului umbrelă DuoLife Aloes bazată pe ingrediente extrem de concentrate, naturale . Linia cosmeticelor cu aloe vera pentru față include produse, care pe lângă utilizarea acțiunii binefăcătoare a aloe vera, au fost îmbogățite cu numeroase substanțe active cu acțiune sinergică în raport cu aloe vera, ori cu acțiune ce completează, extinde acțiunile binefăcătoare ale cosmeticelor asupra pielii noastre. 

DuoLife Beauty Care Aloes Night Cream 50 ml

Beauty Care Aloes Night Cream 50 ml
Beauty Care Aloes Night Cream 50 ml

DuoLife Beauty Care Aloes Night Cream este o formulă cu eficiență ridicată pentru îngrijirea de noapte aparținând brandului umbrelă DuoLife Aloes ce bazează pe ingrediente puternic concentrate, naturale . Linia de cosmetice din aloe vera pentru față include produse, care pe lângă faptul că profită de acțiunea binefăcătoare a aloe vera, au fost îmbogățite cu numeroase substanțe active cu acțiune sinergică în raport cu aloe vera, sau cu acțiune ce completează, extinde influența binefăcătoare a cosmeticelor asupra pielii noastre.

DuoLife Beauty Care Aloes Micellar Cleansing Water 200ml

Beauty Care Aloes Micellar Cleansing Water 200ml
Beauty Care Aloes Micellar Cleansing Water 200ml

DuoLife Beauty Care Aloes Micellar Cleansing Water este o formulă de curățare extrem de eficientă ce aparține brandului umbrelă DuoLife Aloes bazată pe ingrediente extrem de concentrate, naturale . Linia cosmeticelor cu aloe vera pentru față include produse, care pe lângă utilizarea acțiunii binefăcătoare a aloe vera, au fost îmbogățite cu numeroase substanțe active cu acțiune sinergică în raport cu aloe vera, ori cu acțiune ce completează, extinde acțiunile binefăcătoare ale cosmeticelor asupra pielii noastre.

DuoLife Beauty Care Aloes Daily Shampoo 220 ml

DuoLife Beauty Care Aloes Daily Shampoo 220 ml
DuoLife Beauty Care Aloes Daily Shampoo 220 ml

Șampon DuoLife Beauty Care Aloes Daily Shampoo cu un parfum plăcut care conține o combinație unică de extracte de plante, oțet natural și proteine ​​din ovăz. Substanțele delicate de curățare curăță ușor și eficient părul și scalpul. Proteinele hidratează și hrănesc, extractele de urzică, coada-calului, aloe, ginseng siberian și bambus întăresc și revigorează, iar oțetul de mere conferă strălucire, facilitează pieptănarea și netezirea părului. Șamponul este destinat utilizării zilnice pentru toate tipurile de păr.

DuoLife Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap 200ml

Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap 200ml
Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap 200ml

Săpunul lichid pentru mâini DuoLife Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap este un produs unic, cu proprietăți asemănătoare balsamului. Se caracterizează printr-un efect nu numai de curățare și revigorare, ci și de hrănire intensă. Un amestec unic de pre-, pro- și postbiotice care întărește microbiota pielii și bariera sa imună. În plus, DuoLife Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap conține până la 15% ulei natural de floarea soarelui bogat în acizi grași esențiali și vitamina E numită vitamina tinereții, cu ajutorul căreia hrănește pielea și ajută la creșterea elasticității sale, eliminând senzația de rugozitate și crăpăturile.

DuoLife Beauty Care Aloes Shower Gel 200 ml

 Beauty Care Aloes Shower Gel 200 ml
Beauty Care Aloes Shower Gel 200 ml

Gel de duș DuoLife Aloes Beauty Care - revitalizați-vă pielea cu gelul de duş extraordinar şi activați-vă simţurile cu aroma sa senzuală! Dezvoltat de experți, OHA 24/7 Nutri-Form™ Formula utilizează proprietățile benefice ale plantei aloe vera, mierii și oregano pentru a purifica, înviora și hidrata pielea. Rezultatele cercetărilor confirmă atenuarea iritaţiei şi reducerea pierderilor transepidermice de apă.

Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care (2x50ml) 

Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night
Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night

DuoLife Day & Night Beauty Care sunt paste de dinți eficiente, fără siliciu îmbogăţite cu o cantitate imensă de nutrienţi, iar indicele lor de naturalitate este de până la 98% (conform standardului ISO). Pastele de dinți sunt, de asemenea, adaptate la ceasul biologic și ritmul circadian, oferind protecție și îngrijire completă pentru dinți și gingii. Îngrijirea adecvată trebuie să țină seama de varietatea proceselor care apar în gură în timpul zilei și în timpul nopții când corpul se odihnește. Acesta este motivul pentru care am creat două paste de dinți separate, care reprezintă un răspuns la problemele la care dinții și gingiile sunt expuse atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, garantând în același timp o albire intensivă. 

DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 200ml 

 Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 200ml
Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 200ml

Șamponul DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula este un produs cosmetic împotriva căderii părului și destinat părului uscat, deteriorat, cu vârfurile despicate și lipsit de strălucire. Utilizarea tehnologiei unice Advanced Formula nu numai că maximizează efectele, dar ajută în lupta cu cele mai dificile afecțiuni legate de păr.

DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Conditioner 200ml 

 Keratin Hair Complex Advanced Formula Conditioner 200ml
Keratin Hair Complex Advanced Formula Conditioner 200ml

Balsamul DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Conditioner este un SOS revitalizant pentru păr. Combinația extraordinară de ingrediente active precum: ulei de cocos, extract din frunze de guava Psidium și din frunze de urzică, extract din iarbă de coada-calului, extract din zmeură ,keratină lichidă, pantenol și unt de shea au dus la crearea unei noi dimensiuni în îngrijirea părului, care este ideal pentru a fi utilizat ca balsam revitalizant sau ca mască regenerantă.

DuoLife Beauty Care Chlorofil Body Scrub 200 ml

 Beauty Care Chlorofil Body Scrub 200 ml
Beauty Care Chlorofil Body Scrub 200 ml

Exfoliantul pentru corp pe bază de zahăr DuoLife Chlorofil Beauty Care - este o combinaţie realizată cu grijă din cele mai bune ingrediente care stimulează microcirculaţia și, în acelaşi timp, curăţă pielea şi îmbunătăţește proprietăţile sale absorbante. Aplicarea formulei unice Ashedo 24/7 Nutri-Form™, pe bază de ulei de avocado și unt de shea, asigură hidratarea perfectă, hrănește și crește elasticitatea pielii.

DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter 200 ml

 Beauty Care Collagen Body Butter 200 ml
Beauty Care Collagen Body Butter 200 ml

Untul de corp DuoLife Collagen Beauty Care este o combinaţie excepţională de trei forme de acid hialuronic, a cărei efect a fost confirmat de cercetările ştiinţifice, care sunt incluse într-o formulă revoluţionară HyalTri 24/7 Nutri-Form™. Forma inovatoare a acidului hialuronic reticulat cu proprietăți puternice de absorbție a apei poate acționa ca o "umplutură de piele" locală, asigurând astfel o mai bună rezistență și elasticitate a pielii.

DuoLife Beauty Care Vita C Hand cream 75 ml

 Beauty Care Vita C Hand cream 75 ml
Beauty Care Vita C Hand cream 75 ml

Cremă de mâini DuoLife Vita C Beauty Care - bogată în "vitamine ale frumuseții" (E, C și F), crema este o terapie excelentă de întinerire pentru pielea si mainile dvs. Datorită vitaminelor E, C și F 24/7 Nutri-Form™, Formula îmbogățită cu unt de shea, ajută la netezirea pielii, restabilirea elasticității și combaterea oricărei iritații și, mai presus de toate, reduce semnele timpurii de îmbătrânire. DuoLife Vita C Beauty Care menţine şi hidratarea adecvată a pielii.

Sample Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care (5x3ml Day & 5x3ml Night) 

Sample Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care (5x3ml Day & 5x3ml Night)
Sample Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care (5x3ml Day & 5x3ml Night)

Încearcă: Set de pastă de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care

Pachetul conține 10 eșantioane


Sample DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 5ml (10 pcs) 

Sample DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 5ml (10 pcs)
Sample DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 5ml (10 pcs)

Încearcă: DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo
Pachetul conține 10 eșantioane

Sample - DuoLife Beauty Care Aloes Shower Gel 5 ml (10 pcs)

Sample - DuoLife Beauty Care Aloes Shower Gel 5 ml (10 pcs)
Sample - DuoLife Beauty Care Aloes Shower Gel 5 ml (10 pcs)

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui.

Sample - DuoLife Beauty Care Chlorofil Body Scrub 5 ml (10 pcs) 

 Beauty Care Chlorofil Body Scrub 5 ml (10 pcs)
Beauty Care Chlorofil Body Scrub 5 ml (10 pcs)

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui.

Sample - DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter 5 ml (10 pcs)

Sa Beauty Care Collagen Body Butter 5 ml (10 pcs)
Sa Beauty Care Collagen Body Butter 5 ml (10 pcs)

Încearcă: DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter

Pachetul conține 10 eșantioane


Sample - DuoLife Beauty Care Vita C Hand Cream 5 ml (10 pcs)

 Beauty Care Vita C Hand Cream 5 ml (10 pcs)
Beauty Care Vita C Hand Cream 5 ml (10 pcs)

Încearcă: DuoLife Beauty Care Vita C Hand Cream

Pachetul conține 10 eșantioane


Produse LAZIZAL®

LAZIZAL® Advanced Face Lift Set

LAZIZAL® Advanced Face Lift Set
LAZIZAL® Advanced Face Lift Set

Frumusețea are multe dimensiuni, iar una dintre ele ești chiar Tu. LAZIZAL® - este o nouă marcă ce are grijă de Tine, de pielea Ta, de frumusețea Ta.

Compoziție: Ulei de limba mielului (Borago officinalis) standardizat pentru acidul gras polinesaturat gamma-linolenic (GLA), extract de fructe amla (Emblica officinalis) 10:1 standardizat pentru conținutul de vitamina C, formulă brevetată de ulei din semințe de grâu comun (Triticum vulgare) conținând un complex lipidic care include fitoceramide și digalactozil-digliceride (DGDG), formulă brevetată de extract de portocale amare (Citrus aurantium) 5:1 standardizat pentru conținutul de bioflavonoide, acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu), vitamina E naturală (D-alfa-tocoferol) în ulei de floarea soarelui, cristale micronizate de beta-caroten natural obținute prin fermentare din Blakeslea trispora suspendate în ulei de floarea soarelui. Componenta externă și internă a învelișului capsulei: limitată de derivatul de celuloză (HPMC). Agent antiaglomerant: siliciu.

LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream 50ml

LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream 50ml
LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream 50ml

LAZIZAL® Advanced Face Lift Cream este un produs de îngrijire specializat, cu o formulă inspirată din natură. Conceput pentru a satisface nevoile pielii feței, gâtului și decolteului. Este o combinație de ingrediente active unice și inovatoare cu un indice de naturalețe fără precedent a produsului. 

LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 10ml

LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 10ml
LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 10ml

LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 10ml - este un produs cocktail conceput pentru pielea matură, oferind un efect de lifting imediat. Serul din linia Anti-Aging redă vitalitatea și aspectul proaspăt al pielii. Produsul reduce cearcănele și ridurile. Netezește și luminează tenul. Formula bogată în ingrediente active antirid. Efectul de lifting este vizibil după doar 30 de secunde, tonifiind pielea și reducând vizibilitatea ridurilor. Produsul îmbunătățește, de asemenea, conturul feței. Efectul de lifting persistă până la 8 ore după aplicare.

LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules

LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules

LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules este un supliment alimentar care susține "din interior" funcțiile și condiția pielii. Compoziția de ingrediente naturale a fost închisă în capsule inovatoare bifazice cu eliberare modificată, întârziată, care îmbunătățesc asimilarea compușilor activi. 


Sample LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 1ml (5pcs)

 Sample LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 1ml (5pcs)
Sample LAZIZAL® Advanced Face Lift Serum 1ml (5pcs)

Încearcă: Lazizal Advanced Face Lift Serum

Pachetul conține 5 eșantioane.


Hrană funcţională Hi5!

Hi5! beeCrunchy

Hi5! beeCrunchy 300g
Hi5! beeCrunchy 300g

Hi5! beeCrunchy este un amestec 100% natural și echilibrat corespunzător de fructe, legume și cereal integrale, benefice, fără adaos de zahăr. Este o sursă importantă de fibre și semințe, care furnizează ingrediente valoroase pentru sănătate. Este o masă extraordinară pentru fiecare din cele șapte zile a săptămânii. 

Hi5! beeSnap 14 mix bars

Hi5! beeSnap 14 mix bars
Hi5! beeSnap 14 mix bars

Hi5 Baruri! este un răspuns funcțional la provocările din viața de zi cu zi. Șapte baruri diferite ne însoțesc pe parcursul celor șapte zile ale săptămânii, fiind întotdeauna la îndemână. Brand Hi5! același bine 

SHAPE CODE®

SHAPE CODE® Slim Shake 750g

SHAPE CODE® Slim Shake 750g
SHAPE CODE® Slim Shake 750g

SHAPE CODE® Slim Shake este propunerea corespunzătoare pentru toți cei care aspiră la menținerea unei siluete frumoase, suple și care caută susținere pentru o dietă rezonabilă, ce favorizează reducerea masei corporale precum și o stare generală bună a organismului.

SHAPE CODE® Best Flavours 10*3g

SHAPE CODE® Best Flavours 10*3g
SHAPE CODE® Best Flavours 10*3g

SHAPE CODE® Slim Shake Best Flavours este un set de 10 pliculețe cu 5 gusturi, destinate folosirii ca adaos la cocktailul nutrițional SHAPE CODE® Slim Shake. Agent alimentar care conține doar arome naturale și fibre dietetice. Adaugă aroma preferată cocktailului tău și descoperă adevărata bogăție a gusturilor SHAPE CODE® Slim Shake!

SHAPE CODE® Slim Shake 25g

SHAPE CODE® Slim Shake 25g
SHAPE CODE® Slim Shake 25g

Încearcă: SHAPE CODE® Slim Shake 25g
SHAPE CODE® Slim Shake conține o porțiune din produs - 25g.